Privacy statement

Tafel.restaurant maakt online reserveren makkelijk en zorgt voor leuker contact tussen gasten en restaurants. Om dit te kunnen doen maken wij gebruik van cookies en verwerken wij persoonsgegevens.

In dit privacy statement lees je welke persoonsgegevens we van je bewaren en wat we hiermee doen. Bovenal doen we er natuurlijk alles aan om jouw gegevens privé te houden. Ons privacy statement is van toepassing op gebruik van onze website en onze diensten.

Welke gegevens wij bewaren

Wat we willen weten?
Waarom willen wij dit weten?
Voor- en achternaam
Zodat wij jou persoonlijk aan kunnen spreken en zodat restaurants kunnen bijhouden of je bij hun bent aangekomen.
E-mailadres
Zodat we je op de hoogte te kunnen houden van je reservering en zodat wij jou vragen van restaurants kunnen sturen.
Mobiele nummer
Zodat we je op de hoogte te kunnen houden van je reservering en zodat restaurants jou kunnen bellen als zij vragen hebben.
IP-adres
Om het platform veilig te houden en te kijken vanaf waar gebruikers ons platform gebruiken.
Browser-gegevens
Om te kijken voor welke apparaten wij het platform kunnen optimaliseren.

Waar we jouw gegevens voor gebruiken

Dienst
Uitleg
Reserveringen
Jouw gegevens worden gebruikt om reserveringen bij restaurants te plaatsen en die door hen te laten beheren.
Klantenservice
Voor al jouw vragen kun je ons bellen, e-mailen, of met ons chatten. Om jou zo goed mogelijk te woord te staan, maken wij notities van onze gesprekken. Zo hoef je jouw verhaal niet twee keer te vertellen.
Verbeteringen
We bewaren jouw tips, zodat we van onze fouten kunnen leren. We meten waar je vastloopt of iets niet snel genoeg kunt vinden. Met die informatie voeren we aanpassingen door, zodat we steeds meer bij elkaar passen.

Met wie wij jouw gegevens delen

Heel simpel. Alleen met de restaurants waarbij jij een reservering doet.

Jouw persoonsgegevens opvragen

Als klant van tafel.restaurant heb je het recht om te vragen of wij jouw persoonsgegevens verwerken, om ze te laten wijzigen als ze niet kloppen of te laten verwijderen. Als wij inderdaad persoonsgegevens van jou verwerken krijg je van ons de volgende informatie:

  • Welke persoonsgegevens tafel.restaurant van jou heeft
  • Waarvoor we deze persoonsgegevens gebruiken
  • Aan wie de persoonsgegevens eventueel zijn doorgegeven;
  • Hoe we aan de persoonsgegevens komen.

Wil je een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering van je persoonsgegevens indienen? Stuur een e-mail met een kopie van je identiteitsbewijs naar privacy@tafel.restaurant. We zullen zo snel mogelijk op je verzoek reageren, maar in ieder geval binnen vier weken.

We willen je wijzen op je recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende Autoriteit Persoonsgegevens over de verwerking van je persoonsgegevens. Deze kan je via de website van de Autoriteit indienen.

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor om dit privacy statement te wijzigen. Wijzigingen zullen doorgevoerd worden op deze pagina. De laatste wijziging is doorgevoerd op: 26 Juli 2018.

Eggwise.
Rielerweg 123
7416 ZD Deventer
info@tafel.restaurant
+31 (0)6 180 72 765